Liever eigen ondernemer of freelance payroll kracht?

Een ondernemer heeft de drang naar vrijheid en wil vaak het liefste zelf al zijn zaken regelen. Geen verantwoordelijkheid afleggen naar anderen behalve dan aan zijn klanten. Het  hoogste streven is vaak de maximale klanttevredenheid. En dat is van het grootste belang!  Echter wat als u werkeloos raakt of arbeid ongeschikt? En hoe zit het met uw pensioen? En hoeveel onbetaalde uren bent u bezit met de administratie van uw bedrijf? Kunt u die uren niet beter gewoon aan het werk zijn voor een opdrachtgever? Als u zich die vragen regelmatig stelt dan kunt u overwegen om samen te gaan werken met een payroll freelance bedrijf. Een payroll bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van freelancers wel te verstaan. Zij kunnen u alle voordelen uitleggen als u gaan samenwerken met hun en ook hoe alles in zijn werk gaat.  U hoeft dan zelf geen facturen meer te versturen naar uw opdrachtgevers. U hoeft geen belastingaangiftes van de btw meer te doen en zult dus uren meer overhouden iedere maand. Ook heeft u recht op een ww uitkering en de wet wia. Dat maakt het leven een heel stuk gemakkelijker en fijner toch? Misschien heeft u ook al eens gedacht hoe uw toekomst eruit gaat zien als u met pensioen gaat. Allemaal zaken die u via een payroll bedrijf goed kunt organiseren!  Voor uw gevoel blijft u gewoon eigen baas en verzorgd het payroll bedrijf voor freelancers alle randzaken. Dat is toch een goed gevoel!

No Comments | Filed under Uncategorized

Huur de diensten in van een Rotterdamse payroller

Het gebeurt steeds meer en meer dat bedrijven hun complete salaris administratie uitbesteden aan een extern bedrijf. Alle zorgen en werkzaamheden van het correct voeren van een salaris administratie wordt uitbesteed aan een extern bedrijf. Dat maakt het voor de ondernemer gemakkelijker om zich te richten op zijn eigen kwaliteiten en kernactiviteiten. Het managen van zijn bedrijf.
Als een bedrijf echter zijn gehele salaris administratie al uitbesteed, waarom zou dit bedrijf dan niet overstappen om alles door een Rotterdams payroll bedrijf te laten doen. Naast de gehele salaris administratie wordt dan ook de gehele verantwoordelijkheid van het personeel buiten het bedrijf geplaatst. Dat is natuurlijk een sterk voordeel! U bent juridische en administratief niet meer verantwoordelijk voor uw personeel.
Zal dit uw nachtrust bevorderen? Of zal uw nachtrust hier minder goed van worden? Wat denkt u zelf? Het kan nooit kwaad om de mogelijkheden te onderzoeken om uw personeel bij een Rotterdams payroll bedrijf onder te brengen. U zult snel alle gemakken en voordelen ontdekken. En uw personeel krijgt meer faciliteiten als een goede CAO en een goede pensioen regeling. Daarnaast zijn er nog tal van andere fiscale extra’s en mogelijkheden. Een win win situatie dus voor iedereen en dat is wel een fijn gevoel.  Denk niet te lang na. Een afspraak maken bij een Rotterdams payroll bedrijf is vaak gratis en kosteloos. U bent altijd een stuk wijzer en kunt dan een nog betere afweging maken van de mogelijkheden om een payrollbedrijf in Payroll Rotterdam in te schakelen.

Comments Off | Filed under Uncategorized

Den Haag en al haar payroll bedrijven

In Den Haag kunt u vele payrollers vinden die payroll diensten aanbieden aan ondernemers. Zij helpen de ondernemers met het op een correcte manier betalen van hun werknemers en nemen ook alle risico’s over. Het payroll bedrijf in Den Haag wordt de juridische werkgever van de werknemers van het bedrijf en zorgt ervoor dat de werknemers iedere maand hun loon ontvangen. Ook verzorgen zij alle fiscale afdrachten en de afdrachten van de sociale lasten aan de verschillende instanties. De werkgever hoeft alleen nog maar een rekening te betalen aan het payroll Den Haag. En dat is voor de ondernemer en werkgever in Den Haag natuurlijk erg gemakkelijk. Wel zijn er extra kosten voor de ondernemer die hij aan het payroll bedrijf voldoet. Echter dit zijn kosten die hij ook zou hebben als hij zelf de werkzaamheden zou doen en voor deze uren een beloning zou willen ontvangen.
Vooral voor de kleinere bedrijven is het goed om een payroll bedrijf in te schakelen. Vaak kunnen zij niet de schaalgrootte verkrijgen om specifieke risico’s af te dekken. Zo kunt u eraan denken aan de risico’s van langdurige ziekte van een werknemer of een arbeid ongeschikte werknemer. Naast het wegvallen van de medewerker komen er tal van andere zaken op u af. Alle personeel zaken op de juiste manier afhandelen is een hele taak. Niet voor niets hebben grotere bedrijven een eigen pelsoneerafdeling. Een eigen human resource afdeling waar een heel team de gehele personeelszaken regelen.

Comments Off | Filed under Uncategorized

Payroll

Op dit moment ervaart dit weblog veel voordelen van een payroll constructie. Door middel van payroll worden de juridische werkgeverslasten uitbesteed. Dit resulteert in een onderneming die optimaal is, waar rompslomp wordt vermeden en werkgeverschap een eenvoudig te bereiken doel is. De dienstverlening payroll is interessant voor het MKB, voor kleine en grote bedrijven en zelfstandigen zoals ZZP’ers of freelancers. De tarieven van een payroll onderneming geschieden met een omslagfactor, of een bureaumarge. De gemiddelde omslagfactor ligt rond de 1,6. Er moet wel een certificering aanwezig zijn. Wilt u meer informatie? Waarom zoekt u dan niet even op Google?

2 Comments | Filed under Uncategorized

Den Haag en vernieuwing

Vanwege zijn geschiedenis, de historische binnenstad van Den Haag in diverse opzichten verschilt van de nabijgelegen kleinere steden als Leiden en Delft. Het hoeft niet een krappe binnenstad, omzoomd door grachten en muren. In plaats daarvan heeft een aantal kleine straatjes in het centrum van de stad die kunnen worden gedateerd vanaf de late Middeleeuwen, en meerdere ruime straten trots rijke 18e-eeuwse huizen gebouwd voor diplomaten en rijke Nederlandse families. Het heeft een grote kerk dateert uit de 15e eeuw, een indrukwekkende stadhuis (gebouwd als zodanig) uit de 16e eeuw, een aantal grote 17e-eeuwse paleizen, een 17e-eeuwse protestantse kerk gebouwd in wat toen een moderne stijl, en vele belangrijke 18e-eeuwse gebouwen. Toen begon de overheid een meer prominente rol te spelen in de Nederlandse samenleving na 1850, Den Haag al snel uitgebreid. Veel straten zijn speciaal gebouwd voor het grote aantal ambtenaren die werkzaam zijn in de regering van het land en voor de Nederlanders die zijn pensioen uit de administratie en exploitatie van de Nederland-Indië. De groeiende stad gehecht de landelijke gemeente Loosduinen deels in 1903 en volledig in 1923. Delen van de stad zware schade op tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Atlantikwall werd gebouwd door een deel van de stad, waardoor een groot kwartaal worden afgebroken door het nazi-bewoners. Op 3 maart 1945, de Royal Air Force gebombardeerd ten onrechte het Bezuidenhout kwartaal.
 
Het doelwit was een installatie van V-2 raketten in een nabijgelegen park. Te wijten aan navigatiefouten, de bommen vielen op een dichtbevolkte en historische deel van de stad. Meer dan 500 mensen zijn omgekomen en de littekens in de stad kunnen nog steeds worden gezien vandaag. Na de oorlog Den Haag was op een gegeven moment de grootste bouwplaats in Europa. De stad breidde massaal naar het zuidwesten. De verwoeste gebieden werden ook snel herbouwd. De bevolking bereikte een piek van 600.000 inwoners rond 1965.In de jaren 1970 en 1980 vele, meestal wit, de middenklasse gezinnen verhuisd naar naburige steden als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en de meeste van alle Zoetermeer. Dit leidde tot het traditionele patroon van een verarmde binnenstad en meer welvarende voorsteden. Pogingen om delen van deze gemeenten in de stad Den Haag zijn uiterst controversieel waren. In de jaren 1990, met instemming van de Nederlandse Parlement, Den Haag vrij grote gebieden gehecht uit naburige steden als van zelfs geen grenzen die, op welke compleet nieuwe woonwijken werden gebouwd en worden nog steeds gebouwd.

1 Comment | Filed under Uncategorized