Payroll

Op dit moment ervaart dit weblog veel voordelen van een payroll constructie. Door middel van payroll worden de juridische werkgeverslasten uitbesteed. Dit resulteert in een onderneming die optimaal is, waar rompslomp wordt vermeden en werkgeverschap een eenvoudig te bereiken doel is. De dienstverlening payroll is interessant voor het MKB, voor kleine en grote bedrijven en zelfstandigen zoals ZZP’ers of freelancers. De tarieven van een payroll onderneming geschieden met een omslagfactor, of een bureaumarge. De gemiddelde omslagfactor ligt rond de 1,6. Er moet wel een certificering aanwezig zijn. Wilt u meer informatie? Waarom zoekt u dan niet even op Google?

This entry was posted on Thursday, June 30th, 2011 at 7:51 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Payroll”

  1. Jay Says:

    trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

    tnx for info!!…

  2. jesse Says:

    trusted@pillspot.com” rel=”nofollow”>.…

    thanks!!…

Leave a Reply